Plezz Leave Your Link..I'll follow u back ^_^

Thursday, October 6, 2011

Sketsa punyer cite..MALB113 CISB113

ASSALAMMUALAIKUM SUME...



Hahahaha...yesterday aku ada g class bahasa melayu korporat coz ada briefing sal sketsa yg ktorg kena wat like cam tugasan ler kan. Actly, aku ambik lec lain iaitu Puan Marniyati Md.Nor hehehe..bezz, klakar orgnyer & so sweetttt...ingatkan x married lg, baru nak suggest kat cousin hahaha...tgk2 dh married ^_^....sorry lec, just kidding hehehehe..Class mlm 2 conduct by Dr. Mardian Shah. 


Aku masuk lewat jgk rr coz tgg member punyer pasal last2 member x datang, agak malu jgk rr aku nak masuk. Masa 2 kwn aku yg sorg lg dh masuk class, aku tny ye eh lec ok x & takut nak masuk. Padahal masa aku tny kwn aku 2, aku dok dpn class jer hahahaha. Takut pun ada jgk coz ni 1st time aku attend Dr. Mardian punyer class..Bkn pe, mn tahu ye mrh ke klu org dtg lewat kan..But, aku masuk jgk aku tgg org ramai yg dtg lewat masuk baru aku masuk hahahaha...amacam, pandai x aku??? kOrg nak tahu, students yg masuk lewat kena g depan & introduce diri hehehe...dgn gaya & intonasi ^_^ Aku rasa agak nasib baik malam 2 coz masa aku masuk 2, aku terus duduk kt tempat kosong di blkg then kebetulan Dr.Mardian x prasan & aku rasa ada kwn2 dlm class 2 pun x prasan hehehe...mayb sbb aku kecik kot hahaha...See, kelebihan org kecik huhuhu...!! Suka ler class ye, cam x borink  la..byk jokes weh..mmg terbaikkk la...yg penting blh hilangkan mengantuk ^_^

Dr.Mardian briefing sal sketsa, makkk aiii kena berlakon sketsa pulak...Aku ingatkan sem ni x kena mana la tahu kn tukar lec, that why aku ambik class Puan Marniyati. Last2 kena jgk....Dh nasib bdn hehehe...Ape pun x blh..Aku xdpt nak imagine cam mana aku berlakon sketsa hahahaha...klakarnyer..Byk jgk yg lec gtau cam guidelines, intonasi, plot & mcm2 la...aku dh rasa mcm masuk Akademi Aswara la plak hahaha...belajar benda2 cam ni. Salah course ke, salah ipt ke aku pun x tahu hahaha...Harap2 aku berlakon nnt x ler hancur lebur kihkihkih...Section ktorg tema bunga2 hehehe...cam group aku, group bunga teratai...we have 10section & 80 group for dis semester...woooowww, amazing byk 2 kn...so kena be creative & bersaing secara sht walafiat hehehe..Sketsa akan di pentaskan pada week10.

Hah, klu korg nak tahu sketsa pe???waiiiiitttt hehehe...coz skrg baru week3, nnt aku akn upload utk korg..InsyaAllah...

Hah, 1 lg aku kena plak berlakon dlm tajuk "Sexual Harrasment at Work"...Adoiiii, dah mcm actress hahaha..ni utk subject len plak. Aku pun xth pe kena mengena lakonan ni dgn subjek yg aku ambik utk 2nd year ni, iaitu Fundamentals Of Information System (FIS)....dlm erti kata sem ni byk acting & propaganda hahaha...Ahakss, jgn fikir negatif ok..kebetulan group aku kena title nie hehehe...But, kira ok ler kan at least kita dpt knowledge & tahu yg benda mcm mana yg kita kena elakkan then how kita protect kita punyer diri....Hah, klu nak tahu cam mana lakonan nie tgggg......hehehhe...Week9 baru akn d presentkan huhuhu...nnt aku akan upload yer...

Ok la...aku pn dah penat sgt nie...mana tidaknyer bz sgt2...the whole day leh rehat kejap jer..hmmm...thank you yer coz sudi baca entry aku...and thankz a lots to my fans & followers...muahhhhh.....sgt2 menghargai korg punyer support hehehehe....daaaaa....
  

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Terbaik Dari Ladang Hijau

Kalau ang rasa berani, cantik @ hensem..komen rr

Hubungan Blog 1 Dunia....Thank You so much :))

free counters