Plezz Leave Your Link..I'll follow u back ^_^

Wednesday, October 26, 2011

Aku Suka Tengok La Weh




Ehem2, Assalammualaikum...
Lately nie, I guess mesti ramai kan yg tegiler2 & sure x sabar nak tengok slot akasia CINTA ELYSA kat tv3 kan..hehehe...Fasha Sandha & Botak berlakon kan...Best giler kot. Aku mula2 dulu x suka sgt cite nie. Tapi skrg dah suke giler. Untuk menuggu ari selasa every week rasa terlalu lama ewah2...hahaha..(x sabar nak tgk gelagat heronyer jer, cuuuweeeet cangat).!!!!


For sure, aku akan menghadap tv & make sure aku ler org yg akan take over tv dekat umah. Sape2 pun x blh tgk or tukar channel len sampai cite cinta elysa habis huhuhu..Drama Queen sekejap, menjadi pemerintah pada saat dan ketika itu. Lepas 2, lantak korg ler nak tgk cite ape2 pun. Klu x wat macam 2 kan ada yg kena kungfu panda dgn aku..(jgn men2)..but still cute kihkih.


Story cite nie mmg best, tabik ler pada sume warga keje yg wat drama nie...Hero yg sgt2 annoying akhirnyer tersentuh hati, romantik dan menggalas tanggungjawab yg diberi. Hero yg slumber dek jer hehehe...klakar kot. Tak pandai nak tunjukkan kasih syg hahahaha..5 STAR..kOrg bagi brape star??Cayaaaa lah!!!!story pun simple jer, rileks jer bila tgk, x ler serabut sgt nak fikir kan....


Paling aku suka dialog nie, samseng bkn saja blh pecahkan cawan tapi kepala pun samseng sanggup pecahkan..hehehe..sampai mak su pun sgt terkejut. Watak mak su pun walaupun jahat, tapi cayalah...tabik spring!!bkn senang kot nak bwk watak mcm 2....kena expression yg lebih from inside beb. 


Hurmmm, pada sape2 yg x tgk cite ni kan3. try korg tgk cite ni, mesti korg suke....bezzzz kot. Now, cite ni dah sampai episod 7 hehehe...sambil makan maggi depan tv hehehe... No,No,No...not gud for ur health hehehe...


Ok ler, selamat menonton....Brape bintang????bkn twinkle2 little star yer....@_@

1 comment:

There was an error in this gadget

Terbaik Dari Ladang Hijau

Kalau ang rasa berani, cantik @ hensem..komen rr

Hubungan Blog 1 Dunia....Thank You so much :))

free counters