Plezz Leave Your Link..I'll follow u back ^_^

Friday, November 18, 2011

Warna sama, Hati lain2

HYE, sume...
Alkisah, today nak cite sal story lecturer aku sorg nie. Orangnyer comey, suara cam fasha sandha & ibu kpd 2org anak (so far la hehehe)....she is very friendly and caring with her students. Pe2 problems gtau jer, she also a good listener. Kalau ye caring, ibarat macam ibu kita @ macam adik kakak. She is PUAN MARNIYANTI. Nak jadikan story, baru2 nie puan ada post kt wall group MALB113 (section1), section ktaorg la 2 kan...hehehe. Puan suka habiskan ayat dgn word "kan" kihkihkih...sape nak jwb?kan hehe, ape kes?kan..hahaha...sume mesti last dgn kan. Lawak jgk kadang2, sampai dah boleh hafal babe. Hah, berbalik pada story tadi..Puan suruh ktaorg pakai baju warna biru dan hitam. Dalam bahasa org puteh Blue and Black hehe. Aku pun dok fikir knp kena pakai baju biru. Ada event ke, boikot ke pe la kan. Mula2 takut jgk nak pakai, kan x pasal2 jer kena. Fikir byk kali jgk hehehe...Last2. pada class ari 2 aku pakai huhuhu...Puan cakap saja nak huru hara kan uniten hahaha..dah la uniten dah huru hara, kita tambahkan lagi, yeaayyyy. Sajer2 jer...kelassss g2 limah ^_^..




Hasilnyer, after hbs class...tetiba puan cakap "saya bawak camera tau, nak snap pic and nak upload dlm muka buku" hehehe...bkn cinta muka buku by najwa latiff ok. Perghhhh, see see my lec hehehe..cayalah puan!!!aku plak pantang dengaq orang nak tangkap gambaq. Pe lagi, aku yang pulun pi dulu...klu boleh nak msuk dlm camera 2 hahaha.. 1,2,3 cheseeeeeeeeeeee :) lagi2, snap byk lagi... 1,2,3 cheseeee...lagi2??? Makk aiii, melampau plak minah nie hahaha...i like it, u know. Asalnyer pada ari tersebut, ramai yg pakai tema. But, sayangggg dorg dah balik dulu hehehe..puan ckp, xpe2 kita snap mana yg ada. Len kali kita plan len okey!!!Okey boh kihkihkih..Hasilnyer terpapar la pic nie..muka aku yg merosakkan pic nie hahaha...sabaq ja la peah =_=
There was an error in this gadget

Terbaik Dari Ladang Hijau

Kalau ang rasa berani, cantik @ hensem..komen rr

Hubungan Blog 1 Dunia....Thank You so much :))

free counters