Plezz Leave Your Link..I'll follow u back ^_^

Wednesday, February 1, 2012

BB1M :))

Hahahahaha.....Hyeeee!!!!
Yeayyyyy...Yeayyyy...dapat baucer buku 1Malaysia (BB1M) ari nie....Ramai giler datang ambik baucer ari nie kat DSS (Dewan Sri Sarjana, Uniten)..x terkecuali aku hehehe.....Esok nak dapat baucer, malam ni aku dah tak boleh tidoq...excited bagai nak naik ke bulan, macam angkasawan negara. THEN, tell the moon...ko ada????Dalam fikiran telah melayang2 memikirkan apa yg hendak dibeli...RM200 tue beb.Nak beli chicken chop, of course ler dah tak boleh kan..Nie bukan kupon hari sukan or hari kantin masa sekolah dulu2 ~ngeee~
 By the way, ape2 pun gunalah dengan bijak....thanksss!!!!!!syiookkk macam kera dapat bunga...


Pelajar beratur menunggu giliran untuk mengambil BB1M..Macam2 gelagat yg boleh dilihat hehehe...Al maklumlah baucer free kihkihkih....sape yg xnak kan..kan3???


Nie plak tempat beratur untuk DEGREE-COIT....aku beratur kat sini ler tadi...beratur ikut no kaunter yg telah ditetapkan oleh pihak universiti...Jeng...jeng...jeng...


Hahaha....yeayyyy, ini BB1M saya...jangan jual tau, nanti kena tangkap kang x pasal2 kena hehehehehe..ingat2 tau....pastkan no ic tertulis pada setiap helai baucer tau!!!!!!


Guna BB1M dengan cara yg betul yer kawan2...:)) Jangan wat searangan tau....

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Terbaik Dari Ladang Hijau

Kalau ang rasa berani, cantik @ hensem..komen rr

Hubungan Blog 1 Dunia....Thank You so much :))

free counters