Plezz Leave Your Link..I'll follow u back ^_^

Monday, January 2, 2012

Madu Lebah Tersayang

Dimulakan dgn Bismillah & Assalammualaikum......^_^

Menjelang Study or final exam, baru sume pakat nak mengelabah tak tentu arah kan???Korg mesti pernah rasa cam mana mengelabah huhuhu...For this entry, aku nak story tentang final exam kat Uniten hehehe...aku nak suka tengok gelagat student bila nak exam..macam2 aksi & gaya ada...yg malas jadi rajin, yg suka tidoq tak jadi nak tidoq...yg lapaq jadi kenyang, mandi tak basah tidoq tak lena....macam2 hal...kihkihkih....

By the way, aku nak wish gud luck & all the best sume....hopefully, everything ok yer..jgn nak stress sgt dowh..rileks2 sudah huhuhu...After this mesti ramai yg suka kannnn...coz semester break hehehe..ada org paling2 suka coz ada yg akan cuti sampai 4 bulan kannn...fuhhhh, style giler sape yg dapt cuti 4 bulan huhuhu..


Korg nak tahu, nie ler rupa student uniten kuar dari exam hall...nie baru sket kuar...macam lebah kuar dari sarang....uniten style kan????hehehehe..uniten pusaka tersayang (*lagu uniten) kihkihkih..............dah macam lebah keluar drpd sarang dah aku tgk...dgn bunyi bising dgn pelbagai gaya dan intonasi...dgn segala ketidakpuasan hati di luahkan, ada pula senyum tak perlu kata apa2 bak kata najwa mahiaddin...ala yg tomey2 tueeeeeeeeee....


" Kacak luar
Kacak dalam
Kacak dengar sini
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit
Senyum
Tak perlu kata apa-apa "


Aku snap pic nie, masa aku habis study kat library huhuhu...


Exam ari ni dah habis, jom g makan....then balik study plak..nie ler kan ayat bila time exam...kalau bukan time exam...jom balik, kita main ps ke...lepak2 ke...shopping hehehe....
(*suke gedikssss)

Disudahi dgn Alhamdulillah...

GOOD LUCK GUYS.......................................
From Blogger tak berhemah : Aen Yong Hashim (:

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Terbaik Dari Ladang Hijau

Kalau ang rasa berani, cantik @ hensem..komen rr

Hubungan Blog 1 Dunia....Thank You so much :))

free counters