Plezz Leave Your Link..I'll follow u back ^_^

Monday, August 8, 2011

Saya sayang BFF saya..Harap Maklum

aduh hdup klu xde teman or kwn2 mesti x best kn....sunyi jer. cm peribahasa melayu ibarat macam kera sumbang...kera sumbang??? ala kera sumbang hehehe..kera yg xde kwn 2...dk sorg2. klu nak tgk u all pergi dlm hutan or mana2, bl tgk ada kera sekor2 2 hah 2 kategori kera sumbang la..tp xth rr kn klu kera 2 ngah tension or nk privacy hahaha....Hah, aku bkn nak ckp sal kera 2...aku nak ckp sal BFF aku nie hehe....aku syg mereka. aku knl dorg dr form4 lg...ms kami sume sama2 study kat sekolah teknik dl. sama2 sengal, sama2 nakal, sama2 kongsi suka duka, sama2 memahami & byk lagi.......and kami juga sama2 1 clas & 1 kos hehehe..pergi sekolah pun sama2 hehe. tp bl dah habis sekolah masing2 ada hala tuju & impian masing2...Fuh walaupun kami masing dh besar hehe and x slalu jumpa. kami still lagi contact, bertanya khabar. klu ada masa kami kuar sama2...!!!! hepy sgt bila jumpa dpt spent time dgn BFF aku nie. YAYA, NANA, YAPP, NAZIE & MIZA...bila kita sume blh kumpul semula mcm dl hehehe....rindu laaaa...... baru2 ni aku spent time ngan BFF aku yg bernama naziera. sorg blogger yg mmg mantap hehehe..tabik nazie...

Location : <my BFF_naziera> di Floria, Putrajaya



peluk kan kasih syg :))

Hah, smlm aku kuar dgn BFF aku 2 org ni plak hehehe....sengal thp giler, date yg x di rancang. tiba2 kuar jer hehehe...ni la yg dikatan jdoh pertemuan hehehe....

Location : <my BFF_yapp & miza> di Sunway & Kajang


model sengal kihkih 


tan...tin...tun hehehe :))

Lastly, nk cakap tima kasih kwn2ku...krn menceriakan hidup aku hehehe...kan best klu leh jumpa sume BFF sy hehehe...xpe, ada masa n dgn izin ALLAH kita jumpa lg & dapat berkumpul sama2....mmmmmmuahhhh....

wassalam 






2 comments:

There was an error in this gadget

Terbaik Dari Ladang Hijau

Kalau ang rasa berani, cantik @ hensem..komen rr

Hubungan Blog 1 Dunia....Thank You so much :))

free counters